fbpx

Woensdag 3 mei 2017, Lelystad

Woensdag 3 mei 2017, Lelystad

Gepubliceerd op

Woensdag 3 mei 2017, Lelystad

Soms is het heel druk. Soms niet. En er zijn periodes dat er een enorme drukte is vanwege een babyboom! Dit is nu ook zo, want er zijn zoveel babytjes geboren de laatste tijd! Een erg mooie periode voor. We hadden vandaag twee babytjes. Eentje in de ochtend en in de middag. Daarnaast mochten we ook helpen met een de aankondiging van een zwangerschap :D.

’S ochtends ging erg vlot en de kleine meid heeft heerlijk geslapen tijdens de shoot. Ik reken voor een newborn shoot ongeveer twee uur. Voor mij is het belangrijkste dat ik werk op het tempo van de kleine gaat. Niks forceren dus :). Daardoor kan het enorm verschillen met de tijd. Als de baby te lang blijft huilen, of erg onrustig is word er natuurlijk een nieuwe afspraak gemaakt. Kan vervelend zijn, maar wel het beste voor de kleine en ook de ouders. Alleen vanochtend was het een uitzondering in een positieve manier. Het komt zelden voor dat een newborn shoot zo snel gaat. Binnen anderhalf uur had ik al alle beelden die ik wilde hebben! Dit kwam, omdat de kleine meid goed meewerkte en veel sliep. Vaak merk ik dat het babytje wakker word als ik hem of haar overleg naar een andere plek, maar ook dat was geen probleem. Zelfs voor een pose bij de moeder op schoot vond de kleine niet erg! Deze pose heb ik ooit een keer laten zien op mijn facebook pagina. De baby ligt dan in de vader, of moeder zijn/haar handen en de achtergrond is dan zwart. Een erg lief beeld! Alleen dat duurt eventjes voordat ik die specifieke foto kan maken. (De bewerkte foto hieronder is niet van vandaag, maar even als voorbeeldje 😉 )