fbpx

Boudoir fotoshoot

Hot & Spicy

Elke vrouw is uniek. Ook jij!

Wil jij een krachtige vrouw zijn, jezelf kunnen omarmen, barrières doorbreken, meer zekerheid in je leven en je sexy voelen?

Een boudoir fotoshoot en lingerie fotoshoot zijn helemaal HOT!

Maar kan en durf ik dit? Tuurlijk! Met mijn jarenlange ervaring in het vastleggen van de vrouw is dit niet eng, maar juist superleuk!

Ik neem jou mee in een geweldige bubbel: even weg van de dagelijkse sleur en gewoon even vrouw zijn dit ben je waard!

Werk aan jouw bucketlist

Lingerie shoot-Boudoirshoot-lingerie-shoot-lingerie fotoshoot

Lingerie shoot-Boudoirshoot-lingerie-shoot-lingerie fotoshoot

Boudoir-Lingerie shoot-Boudoirshoot-lingerie-shoot-lingerie fotoshoot

Boudoir-Lingerie shoot-Boudoirshoot-lingerie-shoot-lingerie fotoshoot

Klik op de button hieronder voor meer lingerie shoot foto’s:

PORTFOLIO BOUDOIR

 

 

Hoe gaat een boudoir fotoshoot!

 • Iedere vrouw is mooi en uniek! Jij ook!
 • Een boudoirshoot is echt iets wat je gedaan moet hebben! Zelf heb ik ook eens voor de camera gestaan in lingerie, buiten dat je zelfvertrouwen enorm groeit is het ook nog eens echt een leuke ervaring en supergezellig om te doen. Je raakt gewoon meer bewust van je lijf en komt er dan achter dat jij gewoon een mooi mens bent!
 • De fotoshoot word in mijn fotostudio gedaan, maar kan eventueel ook op een locatie gemaakt worden. Ik heb prachtige gordijnen, een strak lederen bankje, een bed, een velours bankje en een Swing waar we echt veel mee kunnen doen om een gave sfeer te krijgen. Kom je naar mijn studio dan werk ik met flitslicht en met daglicht. Daarom doe ik de boudoirshoots alleen overdag om zo een mooie combinatie te krijgen.   De meeste mensen kiezen voor de studio omdat ze er dan even uit zijn; even een middagje voor jezelf!
 • Zorg ervoor dat je bent uitgerust en dat je alle tijd neemt voor jezelf. Je krijgt spierpijn achteraf. Het is namelijk best intensief!
 • Neem veel sexy lingerie mee, en je meest stoutste pakjes. Een kimono is aan te raden als je even moet wachten. Lak en leer zijn uiteraard ook welkom.
 • Ik heb ook prachtige mooie stoffen doeken waar we mee kunnen werken. Onder het genoten van een kopje koffie, thee, frisje of een glas wijn bespreken we eerst waar je trots op bent en waar je minder trots op bent zodat ik weet welke delen van jou lichaam extra aandacht mogen krijgen en welke niet. Daarna gaan we aan de slag met te gek spannend licht en verschillende poses. Ik werk graag met mooi licht, de sfeer is erg contrastrijk  en mysterieus, waardoor de mooiste vormen van jou lichaam extra aandacht krijgen in het perfecte licht en waardoor de delen waar je minder trots op bent minder zichtbaar zullen zijn.
 • In de studio  ga ik aan de slag met het spannend licht.  Dit maakt jou foto’s extra uniek en dus een grote afwisseling in sfeer!
 • Onbeperkt kledingwissels
 • Ik ben deze dag jouw beste vriendin die jouw naar de next level tilt.
 • Je ontvangt de door jou vooraf uitgekozen 10 digitale foto’s in hoge resolutie zowel in kleur en zwart wit
 • Een selectie foto’s in webresolutie met logo ontvang je in een link om daar uit te kiezen welke boudoir foto’s je wilt hebben.
 • De gekozen foto’s ontvangen je digitaal. Maar ze kunnen eventueel ook in een album verwerkt worden.
 • Alle foto’s zijn na te bestellen op diverse materialen en worden met zeer hoogwaardige kwaliteit geproduceerd.
 • Extra fotobestanden kunnen, indien gewenst, nabesteld worden. Download onderaan de website de prijslijst in het pdf bestand.
 • De fotobestanden worden 6 weken bewaard, daarna worden ze verwijderd en zijn ze niet meer na te bestellen.
 • Het Fotohuisje heef het recht om de foto’s welke gemaakt zijn tijdens de fotosessie, te gebruiken voor eigen promotie. Dit kan zijn: plaatsing op website, blog, social media en/of drukwerk en inzending voor fotowedstrijden. Wil je dit liever niet, geef dit dan aan tijdens de fotosessie.
 • Haar en visagie is bij te boeken.

Awards

“Een Award winnen was al jaren een grote droom, maar de reacties van mijn klanten en bruidsparen is voor mij de kers op de taart, daar kan geen award tegenop!”

AWARDS

Boudoir fotoshoot prijs

425,-

Boudoirshoot

1,5 uur

 18 – 88 jaar

Vrij gebruik van de Client closet

Onbeperkt lingerie wissels

Inclusief styling, setting, workshop poseren en keuradvies t.a.v. de outfits

Foto’s via webgallery zelf uitzoeken

Professionele high-end nabewerking

10 fotobestanden in kleur en zwartwit

Mogelijk met partner €100,-

Haar en Visagie  is bij te boeken: €75,-

Nabestelmogelijkheden 

Extra bestanden €20,- p.st

Meer informatie

Reviews

” Al jaren de wens om een boudoir shoot te doen, maar genoeg redenen om het niet te doen. De stap genomen en zo zenuwachtig en onzeker ik de boudoirshoot in ging. Zo gaaf, fijn en leuk was de shoot! Mariska stelde mij volledig op mijn gemak en praatte mij de hele shoot door. Ik voelde mij bijzonder en mooi en had er alle vertrouwen in dat er mooie foto’s gemaakt werden. Het resultaat is mooier dan verwacht. Had ik dit maar eerder gedaan! ”

Avond / zaterdag toeslag 50,-
Reserveer ruim op tijd, ik zit vaak 2 maanden van te voren volgeboekt!

Haar & Visagie: €75,-

 

‘Super mooie boudoir shoot bij Mariska laten maken.
Het was een geweldige ervaring en leuk om te doen al was het wel wat onwennig om je zo bijna naakt te presenteren voor de camera maar dat gevoel gaat heel snel voorbij zodra Mariska haar camera pakt, zij is daar erg professioneel in en stelt je gelijk op je gemak ☺️.
Je voelt je op en top vrouw, heel gaaf om dat gevoel te ervaren en zeker als je dan de resultaten ziet naar een paar weken, wat een verrassing was dat! ?(en ook voor mijn man ?)
Mariska nogmaals super bedankt voor deze ervaring en de mooie resultaten. (Zie portfolio boudoir)
Ik ga je zeker nog een keer benaderen voor een leuke shoot ?”

boudoir shoot gehad bij Mariska. Superspannend en zenuwachtig, maar was nergens voor nodig. Ik heb een hele leuke middag gehad was een geweldige ervaring. Mariska weet precies waar ze mee bezig is en zorgt voor een goede sfeer door haar complimenten, aanwijzingen en haar persoonlijkheid. Foto zijn echt zo mooi geworden nooit gedacht dat ik zo op een foto kon staan. Dankjewel voor de geweldige middag en ervaring ?

Jaa en dan komt Mariska binnen …. wauw wat een heerlijk super enthousiaste vrouw zeg … alle spanning en onzekerheid … (die je dus toch heb omdat je jezelf echt bloot gaat geven ?) valt gelijk van je af… wat kan een andere vrouw jou een mooi en sexy gevoel geven ondanks je onzekerheden … echt een aanrader voor jezelf maar natuurlijk ook als een gaaf kado voor je man? jammer dat ik dat vroeger nooit gedaan heb… ben nu 52 en nu weer ik dat toen ik 30 was er zo mooi uitzag maar het toen niet doorhad ….. en Mariska geeft je precies dat gevoel prachtig mooi er mogen zijn om wie je bent maar vooral sexy … bedankt ?? je bent echt geweldig .. ga ook een familie shoot bij je doen.. ?

Boudoir

Boudoir

Boudoir

Haar en Visagie voor de boudoir fotoshoot is bij te boeken: €75,-

Nieuwste blog

Boudoir shoot
Boudoir shoot

  ...

Lees verder
zwangerschapsshoot met dochter van 5 jaar
zwangerschapsshoot met dochter van 5 jaar

...

Lees verder
Zwangershoot Ysabel
Zwangershoot Ysabel

Ysabel kwam bij mij voor een mooie en toch stoere zwangerschaps shoot Het resultaat mag er wezen  ...

Lees verder

Check beschikbaarheid

Check beschikbaarheid!