fbpx

Vrijdag 7 april 2017

Vrijdag 7 april 2017

Gepubliceerd op

Vrijdag 7 april 2017

Hoi hoi!

Wat was het vandaag toch weer een gezellige boel! Voor vandaag stond maar liefst twee keer een cakesmash-shoot op het programma.

Voor het taartje meppen nemen wij eerst altijd de tijd om de bijna jarige job te laten wennen aan de omgeving. Daarom maken we voor het grote moment eerst paar foto’s. Dat doen we door de kleine zonder teveel afleiding in het midden te zetten van de studio. Eerst even alleen en daarna met de ouders :). Zo is het allemaal een stuk minder spannend!

Wanneer de kleine gewend is aan alles, dan gaan we over naar de cake-smash. Eerst natuurlijk even versieren en dat is altijd het leukst als iedereen mee helpt. Want de achtergrond mag helemaal zelf worden bepaald ;). En als de kleine helemaal onder de taart zit en wij de foto’s hebben komt het deel dat de meesten altijd het aller leukste vinden! Dat is namelijk de bad-shoot. Voor deze shoot is er ondertussen keuze uit twee verschillende badjes. Eentje is een antieke met een mint groene kleun en is gemengd met de kleur bruin. De tweede is een mooi modern wit badje.

Zo hadden we vandaag de lieve Thijs en Jaxx in onze studio. Beide shoots verliepen erg fijn, maar ook oh zo verschillend! Thijs vond alles erg leuk en van alle drie de onderdelen vooral de bad-shoot :). Hij bleef maar spetteren in het water!
Jaxx vond de bad-shoot juist niet leuk, maar op het tempo van de kleine man hebben we toch paar mooie foto’s kunnen maken!