fbpx

Mommy me shoot tussen de zonnebloemen

Mommy me shoot tussen de zonnebloemen

Gepubliceerd op

Mommy me shoot tussen de zonnebloemen

Jeetje wat kun je verliefd zijn op een kind van 10 maanden met haar mama. De omgeving was fantastisch! In de omgeving rondom Lelystad zijn we een heerlijke mommy-me fotoshoot wezen maken. Een momenten van mama en haar kind. deze shoots zijn mogelijk vanaf 6 maanden oud. Heerlijk even genieten en stil staan bij deze bijzondere tijd die zo snel voorbij gaat. Een prachtige bloemenveld met zonnebloemen maken het plaatje inclusief de styling compleet. Wist je dat ik voor de mama’s heel veel jurken heb die je tijdens de shoot gewoon mag lenen? Nee? Nou dan weet je het nu! Je hoeft alleen maar een paar setjes kleding mee te nemen voor je kindje. We gaan dan samen kijken naar een mooi geheel.