fbpx

Het prachtige huwelijk van Elvera en Nico

Het prachtige huwelijk van Elvera en Nico

Gepubliceerd op

Het prachtige huwelijk van Elvera en Nico

Een prachtige warme zonnig dag! We begonnen bij kapsalon Nellie Intercoiffure een heerlijke warme gezellige sfeer hing er. Vervolgens hebben we ons opgesplitst en is de second shooter naar Nico gegaan en ben ik met Elvera meegereden. Het aankleden was lekker gek en heel ontspannen. De sfeer was perfect. Nadat Nico Elvera had mogen bewonderen zijn we naar de fotolocatie gereden, daarna hebben we heerlijk geluncht en toen mocht ze dan eindelijk touwen in het Old Ruitenborg te Volenhoven, een prachtig landgoed. Een zeer knusse, gezellige en warme trouwlocatie. Met de borrel en de taart waren we nog gezellig in de tuin  met alle familie en vrienden on hun heen aan het genieten. Het Diner was bij ’t Veerhuys in Steenwijk, daar hebben we mega lekker gegeten! Vervolgens zijn we naar het knalfeest gereden Feest de Bieb in Steenwijk.

Veel locaties gezien vandaag, maar ow ik had ze niet willen wissen, wat een heerlijk sfeer hing er overal, maatja dat kan ook niet anders met zo’n topper van een bruidspaar!

Te gek; ik heb al vele shoots van jullie mogen maken, wat is de volgende stap? 😉 (dankbaar voor jullie vertrouwen in mij) Dikke knuffels en geniet van elkaar