fbpx

Dit keer geef ik mezelf bloot…

Dit keer geef ik mezelf bloot…

Gepubliceerd op

Dit keer geef ik mezelf bloot…

Inmiddels 8 jaar fotografeer ik de vrouw; de vrouw is mooi, kwetsbaar en sierlijk. Elke vrouw is uniek!

Omdat ik vele dames zowel zwanger als niet zwanger voor mijn camera krijg en zij zich letterlijk en figuurlijk bloot geven aan mij, was het nu tijd om mezelf eens bloot te geven.

Iedere vrouw heeft onzekerheden heb ik wel geleerd de afgelopen jaren, zo jammer, maar helaas waar. Dit wil ik nu eens doorbreken; weg met dat taboe, want je mag gewoon sexy zijn!

Boudoirfotografie is een must voor elke vrouw!
Een boudoirshoot kan gedaan worden in mijn studio, maar kan ook bij jou thuis gedaan worden.
De shoot doen we met je mooiste en spannendste setjes lingerie en evt een mooie kimono. Onder het genoten van een kopje koffie of thee, bespreken we eerst waar je trots op bent en waar je minder trots op bent zodat ik weet welke delen van jou lichaam extra aandacht mogen krijgen en welke niet. Daarna gaan we aan de slag met te gek spannend licht en verschillende poses. Ik werk graag met mooi licht, mijn stijl is vrij donker waardoor de mooiste delen van jou lichaam extra aandacht krijgen in het perfecte licht!

Ik kan je uit eigen ervaring zeggen dat het echt te gek is om te doen, niet alleen je zelfvertrouwen groeit, maar het is ook nog eens een ontzettende leuke ervaring om te doen!

Dus: wanneer gaan wij aan de slag met elkaar, om ook jou op dit pronkstuk te zetten?

Meer informatie:

Boudoir

Fotocredits: mijn lieve vriendinnen Nienke en Sabrina