fbpx

Dinsdag 24 april 2017, Lelystad

Dinsdag 24 april 2017, Lelystad

Gepubliceerd op

Dinsdag 24 april 2017, Lelystad

Newborn
De ochtend begon voor ons met een newborn-shoot. De lieve kleine meid die ik vandaag voor mijn lens had was echt een knappert! 🙂 En het was ook leuk om het Yasmina en haar gezin weer te zien, aangezien ik ook haar zwangerschap heb mogen fotograferen!
Ondertussen heb ik al veel newborn-shoots mogen doen, maar toch blijft het een bijzonder moment. Door de diverse doeken die ik hier in mijn studio heb liggen zit er voor iedereen wel wat tussen! Roze, blauw, groen, wit, verschillende tinten bruin tot beige en ook verschillende bewerkingen. Daarnaast heb ik ook kleine doeken, waarmee ik de newborn kan inwikkelen, maar als decoratie kan het wat toevoegen aan het beeld beeld :). Iets wat ook een mooi klein detail kan zijn, zijn de hoofdbandjes, schattige broekjes en mutsjes die ik ook in mijn fotostudio heb liggen. De shoot zelf begin ik vaak op de tafel waar ik de uitgekozen kleden opleg. Naast de tafel heb ik nog een soort van poef waarvoor ik verschillende pluizige kleden heb. Ook liggen er mandjes in de fotostudio die voor de shoot gebruikt kunnen worden :). Door deze dingen kan ik nog meer afwisseling in de shoot brengen dan dat ik zelf al doe!

 

 

 

 

 

 

Voor een newborn-shoot gaan de kachels flink omhoog, zodat het lekker warm is voor de kleine. Alleen voor de ouders kan het behoorlijk warm worden, dus mijn advies is om verschillende laagjes kleding aan te doen die makkelijk uit te doen zijn. Daarnaast zet ik ook altijd de baby shusher aan, omdat een eentonig geluid vaak helpt om de baby in slaap te krijgen, of te houden. De baby shusher is trouwens een klein apparaatje die letterlijk de hele tijd een ‘shus’ geluidje maakt. Daarna is het een kwestie van veel geduld hebben en fotograferen! 😀