fbpx

Dinsdag 11 en woensdag 12 april 2017

Dinsdag 11 en woensdag 12 april 2017

Gepubliceerd op

Dinsdag 11 en woensdag 12 april 2017

Hoi allemaal!

Voor deze twee dagen geen apparte blog, maar eentje, want deze twee dagen bestond uit alleen maar bewerken. Dit onderdeel van ons vak word vaak vergeten, terwijl er in dit onderdeel meer gebeurt dan dat verwacht word! De basis is en blijft natuurlijk ook het belangrijkste, want het gezegde “een goed begin is het halve werk” klopt daarom helemaal.

De reden waarom er maar liefst twee dagen vooruit zijn getrokken om te bewerken komt door de drukte van de afgelopen dagen. Daardoor stond er veel in de wachtrij, maar door deze dagen hebben wij iedereen van de afgelopen tijd met aandacht kunnen behandelen! De ene zwangerschapsshoot is niet de andere shoot en dat is ook zo met de cake smash, daarom vinden wij het belangrijk om er de tijd voor te nemen. Daarom duurt het normaal gesproken ook twee weken voordat de klant zijn of haar foto’s heeft. Soms komt er ook een verzoekje tussendoor en dat gaat vaak over de cake smash, want het is natuurlijk leuk om de foto’s te hebben voordat de kleine jarig is :D.

Het eerste wat we doen als de foto’s eenmaal zijn ingeladen is ze in de juiste map zetten en dan word het tijd om te selecteren. De beste en leukste foto’s worden dan uitgekozen en krijgen een snelle, maar ook goeie bewerking. Zo is het makkelijker voor jou als klant om te kiezen ;), of juist niet door de zoveel keuze… hihi. En de foto’s die dan gekozen worden, worden dan tip top bewerkte voor jou zodat je ze in elk formaat kan laten uitprinten!