fbpx

Danielle en Jaco

Danielle en Jaco

Gepubliceerd op

Danielle en Jaco

Een te gekke bijzondere dag met heel veel gehuil van blijdschap!

Landgoed de Salentein in Nijkerk heeft een fanatasche trouwlocatie waar de dag van Danielle en Jaco de gehele dag plaatsvond.

Ik kwam aan bij bruid Danielle, waar het zeer gezellig was, maar de zenuwen behoorlijk aanwezig waren. Mijn second shooter Eva was intussen bij Jaco en de jongens aangekomen, waar het lekker gezellig en best relaxed was. Beide hadden ze een mooie brief aan elkaar geschreven, Jaco nog lekker makkelijk in zijn dagelijkse outfit en Danielle helemaal klaar, en las haar brief in de tuin.

In het parkje vlak in de straat was de first look, een mooie plek bij de kinderboerderij met alle familie om hun heen. Nadat ze elkaar heerlijk aan het bewonderen waren, zijn we op weg gegaan naar de locatie voor de fotoshoot. We hebben foto’s gemaakt bij een Mooie watermolen en bij Landgoed de Salentein. De ceremonie was buiten op het landgoed, het was prachtig mooi weer! Eenmaal begonnen met de ceremonie werd het iets te warm en zijn we met zijn allen naar de schaduw verplaatst. Ach ja dat moet kunnen toch!

Na de ceremonie werd er geproost met een zeer speciale champagne die de vader van de bruidegom al vanaf het geboortejaar van Jaco had bewaard voor deze mooie gelegenheid. Een heerlijk prachtige taart hoorde daar uiteraard bij.

Na de speeches en de heerlijke bbq was het eindelijk losgaan; het feest!

Bedankt Danielle en Jaco dat we deze mooie bijzondere dag mochten vastleggen!