fbpx

Bruiloft Tamara en Wesley Nijkerk

Bruiloft Tamara en Wesley Nijkerk

Gepubliceerd op

Bruiloft Tamara en Wesley Nijkerk

De ochtend

Het was vroeg in de ochtend en het zonnetje was al aanwezig. Het was een aangename temperatuur en later op de dag zou het nog mooier worden! Als eerst kwamen wij aan bij Wesley’s zijn ouderlijk huis. Daar waren alle voorbereidingen al in volle gang. Iedereen was in een lichtelijke gespannen- en zeer vrolijke sfeer. Wesley’s broer en zus waren ook naar het ouderlijk huis gekomen, om zich daar gezamenlijk op te maken voor de grote dag. Toen Wesley eenmaal klaar was met zich opfrissen was het tijd om zijn trouwpak aan te doen! Het was voor zijn moeder een prachtig beeld om te zien. De emoties waren al aanwezig, maar lieten zich nòg niet zien. Maar later die dag… 😉

De bruid

Nadat wij deel uit mochten maken van Wesley’s momenten met zijn familie, was het voor ons tijd om naar de bruid te gaan.

Ook daar waren alle voorbereidingen al begonnen. Één van de zussen van Tamara deed haar haar en make-up. Dat was een erg mooi tafereel om mee te mogen maken. Eenmaal klaar met de opmaak was het tijd voor de jurk. Tamara’s prachtige jurk hing hoog aan een haakje in haar oude kamer. Haar moeder had zelfs een trappetje nodig om erbij te kunnen komen. Het was een mooie lange slanke witte jurk met een lange sluier. Met veel gelach en plezier had Tamara de jurk al snel aan. Haar vader kwam kijken hoe het ging en de emoties waren niet meer te controleren. Een hand ging naar zijn mond, omdat hij zijn dochter zo mooi voor zich zag staan. Zijn vrouw zag hem staan in de deuropening. Met tranen van geluk liep ze naar hem toe. Gaf hem een kus op zijn wang en trok hem in een knuffel. Ook bij haar kwamen de gelukstranen en zo bleven ze voor een tijdje staan. Kijkend naar hun dochter.

De eerste aanblik

“Ahh neee!!!” Riep de moeder van Tamara vanaf de trap, richting haar schoonzoon die aan kwam rijden. Met een enorme brede glimlach bleef ze staan. Het was een oude porsche. Één van de eersten ooit gemaakt. Snel liep Tamara’s moeder naar beneden om zich bij de andere familieleden toe te voegen. Niet veel later ging de bel paar keer af en dat was het teken. Tamara, die een beetje nerveus in haar oude stond, kwam naar de trap toe. Door de grote ramen bij de deur konden ze elkaar al zien en begonnen ze beiden te lachen van geluk. De deur werd opengedaan en de bruid en de bruidegom konden elkaar eindelijk goed zien in hun trouwkleding. Vreugde, geluk en liefde straalde van het toekomstige echtpaar af.

De fotoreportage

Nadat het bruidspaar elkaar helemaal hadden bewondert was het voor ons tijd voor de fotoreportage. Voor de reportage was het eventjes rijden, maar het was het 100% waard! Wat een toffe locatie was het! Onze creativiteit ging los en zo hebben we geweldige beelden kunnen maken tijdens de reportage. Het was een mooi stuk bos met hier en daar een kleine zandvlakte, maar er waren ook prachtige stukjes heide te vinden! De locatie gaf ons zelfs ook de mogelijkheid om de trouwauto erbij te betrekken :).

De ceremonie

De ceremonie vond plaats in Nijkerk op het landgoed De Salentein. Een geweldige locatie die prachtig mooi gedecoreerd was in de buitenlucht. Het zonnetje scheen mooi zacht en de gasten hadden al plaats genomen. Vol spanning zaten de vrienden, familie leden, broers/zussen en ouders te wachten op Tamara en Wesley. Het duurde niet lang voordat de eerste vreugdetranen naar boven kwam. Beide moeders van het bruidspaar waren ontroerd toen het ja-woord werd gegeven.

De avond

Nog heel even en dan zou het feest los barsten! Daarvoor moest er natuurlijk eerst worden gegeten. Tijdens het avondmaal was er nog een verassing voor Tamara en Wesley. Namelijk een dia show met allemaal foto’s met mooie en leuke herinneringen! Iedereen had het enorm naar hun zin.

Anderhalf uur later was het dan eindelijk zo ver. De openingsdans! Op romantische muziek werd de dans in gang gezet. Niet veel later konden de gasten mee feesten en voor ons de tijd om te gaan.

Kortom, het was een geweldige dag! Met veel bijzondere momenten!! Wesley en Tamara, hartstikke bedankt dat wij deel uit mochten maken van jullie speciale dag.