fbpx

Bruiloft Shabnam en Bejhan Lisse

Bruiloft Shabnam en Bejhan Lisse

Gepubliceerd op

Bruiloft Shabnam en Bejhan Lisse

19 september 2017

De trouwdag van Shabnam en Bejhan

 

 

Aangekomen op het prachtige landgoed Keukenhof in Lisse scheen de zon heerlijk. Shabnam is visagist en hairstyliste dus kwam natuurlijk alleen de beste van de beste haar makeup en haar doen; Zij werd heerlijk vertroeteld door haar vriend en make-up artist Marie van der Ven en haar lieve mooie kinderen en dierbaren.

Het was een relaxte sfeer vol gezelligheid. Na het aantrekken van de prachtige trouwjurk zijn we nog even naar Bejhan gegaan die nog enkele accessoires toepaste op zijn mooie trouwpak.

Bejhan stond in de bloemrijke tuin te wachten aan het altaar met alle familie en vrienden. Waarna Shabnam met hun 3 lieve kinderen vanuit het Kasteel liep naar haar aanstaande echtgenoot.

Het was een prachtige ceremonie met liefdevolle muziek.

Na de ceremonie was er een heerlijke toast met taart en gingen we fotos maken van het bruidspaar en de familie.

Het diner was overheerlijk, we mochten aan een prachtig gedekte tafel mee eten zodat we alle mooie momenten niet hoefde te missen.

Na het eten glipte Shabnam er even tussen uit want er was een verrassing: Zij werd omgetoverd in een andere feestjurk.

Het feest kon beginnen terwijl het gigantisch regende buiten. Regen? O dan gaan we naar buiten zei ik meteen. Daar krijg je hele toffe beelden van 😉 Gelukkig zijn shabnam en Bejhan helemaal in voor verrassingen. Dus hup naar buiten. En tadaaa….

Lieve Shabnam en Bejahn, nogmaals van harte met jullie huwelijk en geniet van elkaar. Bedankt dat wij hierbij mochten zijn.