fbpx

Bruiloft Sander en Catholina 16 juni 2017 Nijkerk

Bruiloft Sander en Catholina 16 juni 2017 Nijkerk

Gepubliceerd op

Bruiloft Sander en Catholina 16 juni 2017 Nijkerk

 

De ochtend
De sfeer was al erg gezellig bij Catholina en Sander’s huis! Catholina zat al in de make-up en haar haren werden gedaan door een styliste. Een sierraad voor in het haar maakte de look af. Na de styling was het alweer tijd voor de jurk. Met behulp van haar moeder en oudere zus stapte ze in haar trouwjurk. Die was wit met een kanten sleep en vormde mee met haar slanke postuur. Trots bekeek ze zichzelf in de spiegel en haar moeder en zus omhelsden haar.

De tijd vloog voorbij en het was alweer tijd om naar de bruidegom te gaan. Die stond zenuwachtig en onwennig te wachten in zijn ouderlijk huis. Samen met zijn ouders kleedde hij zich om in een prachtig blauw pak. Vervolgens liep hij met zijn ouders naar buiten, om te vertrekken naar zijn bruid, Catholina. Zijn moeder zag hoe haar zoon in de trouwauto stapte en veegde al paar tranen weg. De trouwauto was trouwens echt een te gekke bak! Namelijk een Jaguar.

Het eerste moment samen
Met Sander voor ons rijdend en de videograaf Peter Duijst achter ons, gingen we naar Catholina. Wij stonden buiten met onze camera’s voor het moment, maar door het raam was de nieuwsgierigheid, blijdschap en spanning te voelen. Sander parkeerde zijn auto voor de deur en kon niet wachten om zijn aanstaande te zien. Hij liep naar de deur en belde aan. Al snel werd de deur open gedaan en konden ze elkaar in de ogen aankijken. Twee brede glimlachen van geluk kwamen tevoorschijn. Een grote omhelzing, paar stevige zoenen en liefde volle blikken later stapten ze in de auto en vertrokken we gezamenlijk richting de fotolocatie.

De fotoreportage
Voor onze fotolocatie hadden ze een plek uitgekozen waar van alles te vinden was. Het Henschotermeer in Woudenberg heeft namelijk een stuk bos, maar ook heuveltjes, strand en water. De lucht was erg bewolkt en gaf een dramatisch effect wat erg gaaf overkwam op de foto’s! Dus qua decor hadden mochten we zeker niet klagen :). Sander en Catholina gingen helemaal in elkaar op tijdens de reportage tijd en zo hebben we samen toffe foto’s kunnen maken.

De wijngaard
Na onze fotoreportage was er ruim de tijd om te lunchen. Dit was ‘Aan de Breede Beek’. Dat is een kleine, maar zeer schattige wijngaard in Nijkerk. Daar hebben we onze middag voor eventjes doorgebracht. Het was een mooi gezicht om de twee families in rust met elkaar te zien. Lekkere broodjes, gelach, geluk en een fijne sfeer zorgden voor een fijne tijd. (Even tussendoor.. We vonden het heel fijn en aardig dat wij ook mee mochten eten!)

Na het lunchen was er nog even tijd om te fotograferen. Paar reportage- en gezinsfoto’s. Alleen niet te lang, want alle gasten stonden al te wachten bij De Roode Schuur ;). Daar werd eerst nog even thee of koffie gedronken met gebak. Niet veel later zou de ceremonie plaats vinden.

Een mooie ceremonie
Sander en Catholina kwamen aanrijden bij De Roode Schuur in Nijkerk. Alle gasten stonden in rijen van twee vol met enthousiasme te wachten. Ge’ ooh en ge’ aah klonk over de binnenplaats en begroetingen volgden. Twee kleine bruidsjonkers stonden vooraan in de rij en hielden de eerste erehaag vast. Andere familie leden en vrienden sloten zich aan in de rij en maakten de rij af met versierde bogen. Eerst glimlachte het bruidspaar lieflijk naar de kleintjes en liepen door over de witte loper.

Een ambtenaar van de burgerlijkestand gaf een ontroerende speech. Vooral tijdens het tekenen van de akte drong het besef bij hun door. Hun beide ouders tekende de akte als getuigen en de gasten kregen een glas champagne ingeschonken en gingen in een rij staan naast de witte loper. Het bruidspaar proostte en zo kwam er een einde aan de ceremonie.

Na de ceremonie was er een heerlijke barbecue gevolgd door een super knalfeest.

Bedankt dat wij bij deze speciale dag aanwezig mochten zijn.