fbpx

Bruiloft Nijkerk Jarlan en Debbie

Bruiloft Nijkerk Jarlan en Debbie

Gepubliceerd op

Bruiloft Nijkerk Jarlan en Debbie

De ochtend begon bij Jarlan en Debbie thuis. De bruid en bruidegom waren in hetzelfde huis, maar gingen zich beide aankleden op een andere verdieping, waardoor het wel een verassing bleef hoe ze er beide uit zouden zien. Wij kwamen aan en Jarlan deed lichtelijk nerveus de deur open. Wij waren ons aan het installeren en toen kwamen de bloemen binnen. Wit met paarse corsages en natuurlijk het prachtige bruidsboeket.

 

Jarlan had nog alle tijd om zich om te kleden en ging van de zenuwen de plantjes water geven in de tuin. Wij liepen ondertussen naar boven naar de bruid Debbie. Ze waren al begonnen aan de make-up en het haar. In haar slaapkamer hing aan de kastenwand een prachtige witte jurk met zwarte bloemen details. 

Op een gegeven moment liep Jarlan naar de bovenste verdieping met zijn vader om zijn pak aan te trekken. Hij had een heel mooi licht grijs bewerkt pak. Zijn vader hielp hem zorgvuldig bij het aankleden. Jarlan was snel aangekleed en ging naar beneden om te wachten op zijn prachtige bruid.

 

Aankleden

De moeder en schoonmoeder van Debbie stonden boven om de bruid te helpen bij het aantrekken van haar prachtige trouwjurk. De moeder van de bruid deed een stap naar achteren toen haar dochter de jurk aanhad en keek goed naar haar dochter. Ze schoot direct vol met tranen. Dit werkte aanstekelijk want haar schoonmoeder en ook Debbie zelf kregen tranen in hun ogen. Het was heel ontroerend om te zien.


Het eerste moment

Na het drogen van de tranen was het tijd voor de bruid om haar aanstaande te zien. Jarlan stond onderaan de trap te wachten. Zijn ogen begonnen te stralen toe de prachtige Debbie naar beneden kwam lopen. De familie had zich verzameld en stonden vol verwachting te wachten in de woonkamer.

Limousine

We liepen iets achter op schema en buiten stond de witte limousine al te wachten om het bruidspaar naar Landgoed de Salentein te brengen. Op het landgoed zou de rest van de dag alles plaatsvinden. De ceremonie, het diner en het feest. Samen met de familie reed het bruidspaar in de limousine voor ons uit. Toen we aankwamen was het aan het regenen en besloten we binnen wat foto’s te maken. Op de bovenste verdieping hadden en ze een prachtig glas in lood raam waar ik mooie silhouet foto’s mee heb kunnen maken.

Ceremonie


De ceremonie zaal was romantisch aangekleed. Er stonden bruin gevlochten stoelen waar mooie kleine bloemstukjes aan waren bevestigd. Het was een ontroerende ceremonie, er kwamen waren veel tranen bij familie en vrienden.

Na de ceremonie verzamelde iedereen zich in de keuken en in de hal van Salentein en werd de taart aangesneden. De taart was wit met mooie paarse bloemen erop, en hij smaakte ook erg lekker! Het zonnetje begon te schijnen en de gasten verplaatste zich naar de binnentuin. Hier werden de groepsfoto’s gemaakt. Meteen hierop aansluitend nam ik het bruidspaar mee voor nog een kort foto moment. We liepen over het landgoed en vonden een prachtig plekje op een open grasveld.

Het feest

De gasten hadden zich na het diner verzameld in de feestzaal. Er was een ballonnen toog gemaakt waar het bruidspaar onderdoor mocht lopen de feestzaal in. De gasten zongen het lied tulpen uit Amsterdam toen Jarlan en Debbie onder de toog doorliepen. De feest stemming zat er meteen goed in. Het bruidspaar nam even snel een drankje en toen was het tijd voor de openingsdans, het werd de merengue. Na de swingende openingsdans deed Debbie een vader – dochter dans. Het was mooi om te zien en iedereen stond vol liefde te kijken naar vader en de bruid. 

Het feest barstte los en wij hadden nog even tijd voor de laatste foto, de champagne foto! Dit is altijd een leuk moment om de dag voor ons af te sluiten.

Wij hebben het erg naar ons zin gehad en vonden het een prachtige bruiloft. Veel geluk in de toekomst Jarlan en Debbie. Bedankt dat ik bij jullie speciale dag aanwezig mocht zijn.