fbpx

Bruiloft Lisserbroek – Eva & Joost

Bruiloft Lisserbroek – Eva & Joost

Gepubliceerd op

Bruiloft Lisserbroek – Eva & Joost

 

Ik neem jullie graag mee terug naar de bruiloft van Eva en Joost. Vorige maand, zaterdag 29 april 2017 hebben Eva en Joost elkaar het ja-woord gegeven en ik heb deze prachtige dag mogen vastleggen.

Aankomst
De dag begon bij het ouderlijk huis van de bruidegom. Wij waren vroeg op locatie, maar de ontspannen Joost stond al in de woonkamer op ons te wachten. Samen met zijn broer liepen we naar zijn ‘oude’ slaapkamer en werd zijn stropdas door zijn broer geknoopt. Na een aantal pogingen en veel gelach was het gelukt. De moeder van Joost stond in de deur opening vermakelijk mee te kijken naar haar zoons. Dit was een goede start van een ontspannen dag met veel plezier en liefde.

De bruid
We verlieten Joost en we gingen naar het huis van Eva en Joost, waar Eva’s prachtige trouwjurk mooi uitgestald tegen de kast hing. Eva had zich al klaar gemaakt in het bijzijn van haar moeder en vriendinnen voor haar grote dag. Haar make-up was gedaan en Eva’s haar was mooi opgestoken. Na een korte lunch was het tijd om de trouwjurk aan te trekken. Haar moeder hielp haar bij het bijzondere moment. Het was een mooie strapless wit met champagne kleurige kanten jurk met subtiele glimmende pailletjes. De jurk paste perfect bij de sfeer voor de rest van de dag. Na het aantrekken van de bruidsjurk verlieten moeder en vriendinnen het huis, en was het wachten op Eva’s vader die haar kwam ophalen.

De trouwauto
Eva stond lichtelijk nerveus in de woonkamer te wachten op haar vader. De liefde die de kamer vulde toen haar vader haar zag in haar trouwjurk was onbeschrijfelijk. In de boord van haar vaders blauwe kostuum was ‘bride’s dad’ geborduurd. De vader van Eva had nog een verrassing voor zijn dochter… Een wel heel bijzondere trouwauto, een stoere blauwe Cadillac. Samen met haar vader reed Eva met hun eigen chauffeur van autoverhuur Smaling naar de trouwlocatie. We reden door een lange bomenlaan naar landgoed de Olmenhorst. We hadden de auto geparkeerd en liepen op een smal kronkelpaadje door het bos naar het Boshuis waar de ceremonie, het diner en het feest plaats zouden vinden.

De locatie
Het Boshuis had een romantische, huislijke sfeer. De kaarsjes langs de zijkanten waren aangestoken, en de zaal was prachtig versierd. Je kon zien en voelen dat er veel tijd en moeite was gestoken in de aankleding. De gasten hadden zich binnen verzameld en stonden vol verwachting te wachten op de bruid.

Een stralende Eva stapte uit de Cadillac over de witte loper naar haar lieve Joost. Zij hadden elkaar die dag niet eerder gezien en dit was een heel bijzonder moment, de liefde spatte ervan af. Dit was te voelen door de hele ruimte. Samen liepen ze naar de trouw ambtenaar en het was tijd voor het ja-woord.

Fotoreportage
Na de ceremonie hadden we tijd voor de fotoreportage. Ik moest natuurlijk gebruik maken van de mooie auto. Hier heb ik leuke foto’s mee kunnen maken. Daarna heb ik met Eva en Joost op verschillende plekken op het landgoed plekjes uitgezocht. Tussen de rijen perenbomen, in een grote donkere schuur en op het prachtige grasveld achter het huis van de eigenaar. Eva en Joost waren heerlijk ontspannen en hadden er ondanks dat het fris was erg veel plezier in, en dit was terug te zien op mijn camera. De avond zon scheen na het diner romantisch door de perenboomgaard en dit leverde prachtige foto’s op. We hebben tot slot de champagne geopend en sloten hierbij de dag voor ons af. De avond gasten arriveerde, en het feest kon beginnen.

Het was een bijzondere dag met veel mooie momenten. Bedankt Eva en Joost dat ik bij jullie speciale dag aanwezig mocht zijn.