fbpx

De Bruiloft van Ellen en Richard Harderwijk

De Bruiloft van Ellen en Richard Harderwijk

Gepubliceerd op

De Bruiloft van Ellen en Richard Harderwijk

De bruid
De weersvoorspellingen stonden goed. Het zou namelijk maar liefst 26 graden worden! Toen we in de ochtend aankwamen bij de bruid, Ellen, was het al een aangename temperatuur. Nog voordat we de deur hadden bereikt werden we al vrolijk begroet door de bruidegom. Iets waar wij door verrast waren, want we zien niet vaak dat de bruid en de bruidegom al in de ochtend bij elkaar zijn. “Haha, bij ons gaat alles lekker anders.” Werd er af en toe geroepen door Ellen. En dingen anders doen is natuurlijk ook hartstikke leuk!

Niet veel later vertrok Richard, om zichzelf ergens anders klaar te maken. Ellen bleef thuis en ging meteen door naar de make-up. Geen gehaast gelukkig, want het bruidspaar had ruim de tijd ingepland voor het aankleden.

De bruidegom
Bij Richard was het ook erg leuk om te zijn. Omringt door zijn vrienden wilde hij zich klaar maken voor de grote dag. Terwijl zijn vrienden aan het dollen waren en toe stonden te kijken, deed hij zijn pak aan. In de tijd bij hun hebben we toffe foto’s kunnen maken. En al snel konden we weer door naar het volgende punt, namelijk, Ellen ophalen!!

Eindelijk samen
Het huis stond al aardig vol met vrienden en familie toen wij weer bij Ellen waren. Iedereen was zeer benieuwt hoe het bruidspaar eruit zou zien. Ellen werd geholpen door vriendinnen en haar moeder. Ze draaide zich om in haar trouwjurk en er vielen paar tranen over het gezicht van haar moeder. Zo blij was ze voor haar dochter. Ellen’s vader kwam naar boven om zijn dochter te bewonderen. Daar bleven ze even met z’n drieën staan. Beseffend wat voor dag het was en om hun vreugde te delen.

Richard kwam aanrijden in een stoere wagen! Alle gasten keken nieuwsgierig naar buiten via de keukenraam. “Ooh gave auto! Hoe ziet hij eruit? Wat voor kleur pak? Komt ie?” werd er onder andere geroepen in de ruimte. Richard stond voordat ze het wisten in de woonkamer en werd omhelst door dierbaren. Vol verwachting keek hij omhoog naar de trap. Wachtend op zijn toekomstige vrouw. “Ooh’s” en “Aahs” vulden de ruimte toen ze naar beneden kwam lopen. De glimlach die op Richards gezicht lag, werd breden. Er klonk gejuich en geklap toen de twee elkaar eindelijk in de armen namen. Gevolgd door een kus.

De fotoreportage
En jahoor!  Het zonnetje scheen vel aan de heldere blauwe lucht. De vischmarkt in Harderwijk was een prachtig decor voor onze bruidsreportage. Mooie hoge bomen vormden met hun bladeren een paraplu tegen de zon. Hand in hand liep het bruidspaar over de weg. Een super romantisch beeld! Verschillende plekjes hebben we gebruikt en het geluk spatte eraf bij het bruidspaar. Daardoor hebben we prachtige beelden kunnen maken!

Het catharinakapel in Harderwijk
Door een mooie toespraak van de trouwambtenaar werd de ceremonie geopend. Het was een mooi, grappig en ontroerend verhaal hoe Ellen en Richard elkaar hadden ontmoet. Vrienden en familie keken vol geluk naar het koppel. Hier en daar waren de emoties al makkelijk af te lezen. Vooral tijdens het tekenen van de akte. Daar vielen de meeste tranen.

Na het tekenen stonden de gasten buiten te wachten op het echtpaar. Bellen werden er geblazen en Ellen en Richard liepen naar buiten. Ze keken elkaar aan en genoten met volle teugen.

’S avonds
Gezamenlijk zouden ze gaan eten bij een gezellige en knusse Pizzeria. Daar werd ook de taart aangesneden, maar eerst werd er een ontroerende speech gegeven door Ellen’s vader. Iedereen luisterde aandachtig naar hem. Vol trotsheid stond hij te vertellen en gaf de eerste cadeaus aan zijn dochter en schoonzoon. Later die avond konden de gasten ook hun cadeaus geven aan het echtpaar op de feest locatie. Daar kwam de dag bijna ten einde met een gezellig feest die de dag zou afsluiten.

Ellen en Richard, bedankt dat wij aanwezig mochten zijn op jullie trouwdag! Het was er zeker één om niet te vergeten!