fbpx

Bruiloft Dennis en Mariska 28-06-2017 Dronten

Bruiloft Dennis en Mariska 28-06-2017 Dronten

Gepubliceerd op

Bruiloft Dennis en Mariska 28-06-2017 Dronten

28-06-2017 de bruiloft van Dennis en Mariska

De ochtend
Al vroeg waren wij aanwezig bij de bruid Mariska voor een boudoirshoot met aansluitend een gezellig ochtend vol dames die zich aan het voorbereiden waren voor de grote dag. Het huis werd versierd en iedereen ging in de make-up.
De prachtige trouwjurk werd door Mariska van zolder gehaald en haar smile op haar gezicht bleef heerlijk aanwezig.
Nadat haar jurk was aangetrokken kwamen toch echt wel de zenuwen
Aangekomen bij de bruidegom Dennis regende het enorm, maar dat mocht bij Dennis de pret niet drukken want ook hij stond met een big smile ons op te wachten. Met wat mannelijk gezelschap om zich heen was het dan eindelijk tijd om zijn pak aan te trekken en op weg te gaan met de VW camper naar zijn aanstaande bruid.

The first look
Dat was een heel spannend moment en och wat was Dennis geraakt, hij bleek maar zeggen hoe mooi Mariska was.

De shoot
Die viel een beetje in het water, want de regen was nog steeds niet gestopt. Geen probleem want daar was al rekening mee gehouden. We reden naar De Meerpaal in Dronten en mochten daar binnen prachtige fotos maken. Daarna gingen we naar Mariska’s 2e huis: Sportschool de Bever in Dronten. Mariska en Dennis zijn dagelijks te vinden in de sportschool dus die mocht niet ontbreken deze dag.

De ceremonie
Op de prachtige locatie de Revehof in Dronten aangekomen mochten we nog steeds flink gebruik maken van de paraplu’s , maar de temperatuur was super, dus er kon gewoon heerlijk buiten getrouwd worden in de schuur die volledig en prachtig gestyled was door weddingfruits.nl
En of het al niet nat genoeg was, bleef het bij Mariska en vele gasten ook niet droog, de speech van Dennis was zeer ontroerend.

Nadat de spanning er bij Mariska en Dennis af was, was het tijd voor het diner en het feest.
Het was echt een knalfeest, wauw wat een gezellige familie en vrienden waren er aanwezig.

Een paar dagen later zijn we toch stiekem nog lekker het bos in gegaan met mooi weer, toch nog een mooie afterweddingshoot kunnen doen zonder regen.

Regen of geen regen het was echt een te gekke dag!
Dennis en Mariska wij wensen jullie alle liefde toe
Bedankt dat wij aanwezig mochten zijn bij deze prachtige dag!