fbpx

A day in a life

A day in a life

Gepubliceerd op

A day in a life

Wat wil jij je herinneren over 25 jaar?

Vaak maak ik foto’s waarbij mensen bewust bezig zijn met de camera. Zoals de shoots in de studio. Maar hoe leuk is het als ik foto’s kom maken van een deel van jullie leven net zoals ik dat doe bij mijn bruidsfotografie. Volledig journalistiek dus! Gewoon even meekijken in jullie gezin, hoe iedereen écht is, de puurheid. Zonder in de camera te kijken. Even stiekem meegluren…

3 uurtjes mocht ik mij verstoppen bij dit prachtige gezellige gezin.
Heerlijk om te zien hoe elk gezin zo zijn eigen gewoontes heeft.
Bedankt Ginger, Fer, Charlie, Lucy en Mick voor deze leuke middag!

 

Interesse in ook zo’n mooie herinnering? Mail gerust voor meer informatie.
Bekijk hier de slideshow en zet je muziek even aan: