fbpx

Donderdag 6 april 2017

Donderdag 6 april 2017

Gepubliceerd op

Donderdag 6 april 2017

Hoi hoi!

Na een lange tijd te hebben getwijfeld om het te doen, heb ik toch besloten om te beginnen met bloggen. Dus bij deze mijn eerste blog 😀

Voor vandaag stond er een zwangerschap-shoot op de planning. Deze shoot is een mooie manier om één van de mooiste momenten in het leven vast te leggen. Soms krijg ik ook een verzoek of ik aan cadeau bonnen doe en die verzoeken neem ik graag aan. Want hoe leuk is het om iemand te verassen met zo’n speciale shoot? Zo was er vandaag een leuk stel die deze fotoshoot cadeau kreeg. Gelukkig was het voor hen te combineren met hun familie die in Lelystad woont, want het stel kwam helemaal uit Maastricht!

Wat misschien handig is om te weten, voor de zwangerschap-shoots hoef je zelf geen jurken mee te nemen, want ondertussen is er al een ruime keuze uit 50 verschillende jurken. Zo kon het stel van vandaag kiezen uit mijn diverse zwangerschapsjurken. Onder andere rood, wit, zwart en licht roze zijn gebruikt voor deze dag. Ook zijn er vandaag weer mooie silhouet-foto’s gemaakt, zoals te zien is hieronder :). Het blijft geweldig hoe je licht kan gebruiken en wat voor resultaten tevoorschijn komen, want sinds kort gebruik ik een nieuwe techniek in mijn fotografie. Dit hebben sommigen misschien al voorbij zien komen op mijn Facebook pagina. Dit word overigens niet een nieuwe stijl, maar een toevoeging aan de mogelijkheden voor de gene die dit mooi vinden. Een leuk extraatje zegmaar ;).

 

 

 

 

 

 

 

 

Verder was er vandaag een lief gezinnetje met hun pasgeboren dochtertje voor een Newborn-shoot. Wat erg leuk was, is dat ik het gezin ook mocht fotograferen voor hun zwangerschap-shoot paar weken geleden.

Daarnaast vind ik het altijd leuk om te horen hoe de bevalling is gegaan en hoe het met het kindje gaat en natuurlijk de ouders!
Tijdens deze Newborn-shoot heb ik meerdere poses kunnen doen met de kleine. Ook heb ik een mooie foto kunnen maken met haar oudere zus  :).